Støt GIF

Støt GIF

Du er altid velkommen til at støtte Grindsted og Uggerhalne IF. 

Handler det om små beløb, kan der overføres penge til Mobilepay nr. 20293.

Er du interesseret i at blive sponsor, kan du henvende dig til klubbens sponsorkoordinator. Find kontaktoplysningerne her på siden.


Sponsorkoordinator i Grindsted og Uggerhalne IF
File
Berit B. Christensen
Sponsorkoordinator
30 21 09 15
OK Benzinkort

Støt Grindsted og Uggerhalne Idrætsforening, hver gang du tanker


Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Grindsted og Uggerhalne Idrætsforening, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores forening – OK betaler hele beløbet.


Du støtter vores forening med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores forening en ekstra bonus på 200 kr.


Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.


Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Grindsted og Uggerhalne Idrætsforening nu. Og så sørger de for at ændre det.


Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El

Har du et OK Benzinkort, kan du fordoble støtten til vores forening. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores forening med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker.

Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil


Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.


Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Aagaard Nielsen på 29806405 eller JP.Risager@hotmail.dk.