Motionsholdet

Velkommen

Så er vi igen klar til at lære et par nye sving og indøve lidt sjove trin. Vi vil også træne mave, ryg, balder, nakke, knæ og fødder, hvor alle kan være med i eget tempo. Efter strabasserne udstrækker vi hele kroppen. Jeg glæder mig til at se såvel gamle som nye gymnaster til en times sjov og effektiv motion, ledsaget af iørefaldende musik. Og mon ikke vi igen i år får en kop kaffe sammen efter gymnastikken? Det vil vi glæde os til. Vi ses.


Vi træner tirsdag kl. 9.00 - 10.00 i Grindsted Hallen.


Træner: Kirsten


Klik her for tilmelding til holdet (åbner nyt vindue)

Kontaktpersoner

Profile Image
Kirsten Jensen

Gymnastikopvisning i Grindsted Hallen 2023

Holdbillede fra sæson 2022 - 2023

Trænere

Profile Image
Kirsten Jensen

Om Kirsten

Om Kirsten

Jeg har interesseret mig for gymnastik siden min barndom, og jeg begyndte allerede at lede gymnastik i frikvarterne i folkeskolen, så jeg har mange års erfaring som instruktør. Min grunduddannelse er fra Viborg Gymnastikhøjskole, og for hver ny sæson deltager jeg på kurser i motionsgymnastik for at blive opdateret og klar til sæsonen.


Jeg lægger vægt på at gennemarbejde alle kroppens muskler til taktfast musik. Desuden er det sociale aspekt også vigtigt for både gymnasterne og mig.


GIF er et godt sted at være instruktør. Som instruktør får man stor opbakning fra bestyrelsen. Desuden er der et godt samarbejde mellem instruktørerne.


Jeg bor i Vestbjerg og er pensionist, efter at min mand og jeg afhændede vort el-firma.
Holdet

Der er i øjeblikket ikke nogle fremhævede profiler